zaterdag 8 februari 2020

08/02/2020 Op een bruiloftsfeest.


Gisteren vond ik het nog jammer dat ik geen overvol schoolbusje kon fotograferen, vandaag passeren we net om 7u aan een school waar de schoolbusjes van alle kanten komen aangereden.
Aanvankelijk hadden we een traject uitgestippeld dat via het binnenland liep maar dan hebben we toch nog een kleinere weg gevonden die langs de kust loopt. Dankzij deze alternatieve weg wordt het een volledig vlakke rit.
De penginapan die we voor ogen hadden is met enkel twee matrassen op de grond en niet al te proper wat te primitief naar onze zin, we fietsen daarom 4 kilometer terug waar er hopelijk beter logies is, er is zelfs een deftig restaurant bij.
Tijdens een wandeling in de namiddag passeren we langs een tent waar er een bruiloftsfeest is. We worden uitgenodigd om samen op de foto te gaan met het bruidspaar in vol ornaat. Men wil ons ook eten aanbieden maar daar passen we voor, eten met onze handen zien we zo nog niet zitten. Het is alsof er alleen maar vrouwen aanwezig zijn op het feest. Later zien we ze huiswaarts keren met een zak vol eten op hun hoofd.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten