vrijdag 10 januari 2020

10/01/2020 Taman Mini


We hebben een taxi besteld want vandaag willen we 'Taman Mini' bezoeken. Het is een themapark dat een beeld geeft van alle Indonesische eilanden. Verdeeld over 26 paviljoenen kan je een bezoek brengen aan elke deelprovincie, met elk hun typische bouwstijlen, klederdrachten en cultuur. Het Bokrijk van Indonesië. Jammer dat het laagseizoen is, anders hadden we waarschijnlijk nog kunnen genieten van typisch Indonesische dansen, men is her en der wel al de dansen aan het inoefenen. 'Taman Mini' is deels ook opgevat als een pretpark met oa een kabelbaan, monorail, rondrijdend treintje, enz. Het pretpark gedeelte is aan ons uiteraard niet besteed.
De rit met de taxi doorheen het hectische stadsverkeer heeft ons tot het besluit laten komen dat het toch beter is om deze stad niet te verlaten al fietsend maar dat het toch veiliger is om op zoek te gaan naar een alternatief transport tot buiten de stad.
Tegen de avond maken we nog eens een wandeling door de stad. We zijn zo dom geweest om onze regenjasjes niet mee te nemen. Plots breekt een onweer los met overvloedige regen. We kunnen niet anders dan ergens te gaan schuilen en wachten tot het ergste voorbij is.
MJ begint steeds meer last te krijgen van een geblokkeerde nek, we kunnen alleen maar hopen dat het van voorbijgaande aard is.


Taman Mini

Taman Mini

Taman Mini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten