zaterdag 18 januari 2020

18/01/2020 Afscheid van wonderdokter Magie en haar team

Voor een laatste keer gaan we nog eens naar de praktijk van Dr. Magie. We kunnen wel stellen dat een week intensieve behandeling MJ heel veel heeft verder geholpen. Voorlopig staat ze toch nog wat sceptisch tegenover ons fietsavontuur en geeft ze ons nog wat goede raad mee voor onderweg. Hopelijk kunnen we haar bewijzen dat haar twijfels ongegrond zijn.
We maken nog eens gebruik van een van de 4 gratis city tours (Skyscrapers), deze keer naar Senayan City een super moderne mall in het moderne deel van Jakarta. Deze keer naast de vele eetmogelijkheden, vooral Japans en Koreaans ook afdelingen van kleding, schoen en speelgoedwinkels van hedendaagse merken.
Het is momenteel wel regenseizoen in Indonesië maar tot op heden hebben we er maar weinig hinder van ondervonden. Je moet wel steeds je regenkledij bij hebben want als er een onweer losbarst (gelukkig meestal s' nachts) valt de regen met bakken uit de hemel. Deze ochtend nog veranderde een kort maar hevig onweer de straat voor ons hotel in een mum van tijd in een klein riviertje.


Dr. Magie en een van haar vriendelijke teamgenoten





Geen opmerkingen:

Een reactie posten